De Velumount® beugel tegen snurken en apneu

wordt in de mond, gedeeltelijk achter de huig en
zachte gehemelte geplaatst. 10.snurken
Dit zorgt ervoor dat tijdens het slapen de bovenste luchtwegen open blijven waardoor snurken en obstructieve slaapapneu worden voorkomen.

 

Om de Velumount® antisnurk beugel goed te kunnen gebruiken is het belangrijk dat de klant enige achtergrondinformatie krijgt. Dit gebeurt middels een afspraak in onze praktijk.
Hierna kan de beugel worden aangemeten en wordt u ook aangeleerd hoe u zelfstandig de beugel in kunt brengen. Na het aanmeten moet u er rekening mee houden dat het enige tijd duurt voordat u aan de Velumount® antisnurk beugel gewend bent. Meestal duurt dit een paar dagen tot maximaal 10 dagen. Een gevoel van verkoudheid en/of een verhoogde slijmproduktie gedurende de gewenningsfase is heel normaal.

 

Mocht het nodig zijn dan kan de klant in deze periode altijd terugvallen op ons Velumount® Team. Zij geven ook na de aanpassing waar nodig ondersteuning.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op www.velumount.nl . U kunt zich op deze website ook aanmelden voor het aanmeten van een Velumount® beugel.  

 

Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 17.000 Velumount® beugels aangemeten!

 

Een Velumount®-aanmeting kost € 350,-.

 

Voor meer informatie kunt u bellen naar Rob van de Leur tel: 0113-655008.

 
Goto Top